Ieder kind is anders, dus niet ieder kind vindt alles even leuk. Dat hoeft ook niet! Maar wat ieder kind wel gelijk maakt, is dat ieder kind groeit! En onze boekenpakketten passen naadloos bij hun groeicurve.

Wat houden de pakketten in?

Ieder pakket bevat boeken en andere geschreven materialen die passen bij de ontwikkelfase van uw kind. Zo moet een pasgeboren baby bijvoorbeeld nog kleuren (leren) zien. Dan heeft het geen nut om een pasgeboren baby een boek voor te schotelen met veel kleur, dat ziet de baby toch niet! Maar des te belangrijker is het om dan aan te sluiten bij de fase van de ontwikkeling waar uw baby zich op dat moment in bevind. Prikkelen en stimuleren, maar toegespitst op ontwikkelingsfase. Dat is wat in onze pakketten zit, en natuurlijk veel liefde!

Verder hebben wij 4-tal pakketten, ieder met een (iets) andere inhoud:

0-1 jaar. Voor de allerkleinsten. Juist deze groep maakt onwijs veel verandering mee. Van zwart-wit zien, naar kleur, naar het herkennen van emotie. Iedere fase is bijzonder en voor iedere fase bevat dit pakket middelen.

1-2 jaar. Deze kinderen kunnen al meer, dus mag het allemaal iets ingewikkelder.

2-3 jaar. Een uitdagende leeftijd (twee is nee?), dat zeker. Maar des te meer variëteit er mogelijk is. En des te moeilijker de pakketten af te stemmen zijn op ieder individueel kind. Wij hebben dit pakket  zorgvuldig samengesteld zodat iedere kleintje er van kan genieten.

3-4 jaar. Dit is de laatste Booekiemonster-fase. Wij proberen uw kind voor te bereiden op de basisschool en samen met u “ af te leveren” op een wijze dat hij/zij lezen leuk vind! Een snelle start op de basisschool is ons doel!

Wat zit er in de pakketten?

De inhoud van onze pakketten kunnen wij helaas niet delen op de website. Het zijn in ieder geval pakketten met boeken en andersoortige geschreven tools. Omdat wij continue bezig met het verbeteren en aanpassen van onze pakketten, is het voor ons onmogelijk om u een vaste pakket te tonen. Dat voorkomt teleurstellingen bij u, maar biedt ons ook weer de kans om onze dienstverlening perfect aan te passen aan de tijd, ontwikkeling en de laatste stand van de wetenschap.