Ieder kind is anders, dus niet ieder kind vindt alles even leuk. Dat hoeft ook niet! Maar wat ieder kind wel gelijk maakt, is dat ieder kind groeit! En onze boekenpakketten passen naadloos bij hun groeicurve.

Wat houden de pakketten in?

Ieder pakket bevat boeken en andere geschreven materialen die passen bij de ontwikkelfase van uw kind. Zo moet een pasgeboren baby bijvoorbeeld nog kleuren (leren) zien. Dan heeft het geen nut om een pasgeboren baby een boek voor te schotelen met veel kleur, dat ziet de baby toch niet! Maar des te belangrijker is het om dan aan te sluiten bij de fase van de ontwikkeling waar uw baby zich op dat moment in bevind. Prikkelen en stimuleren, maar toegespitst op ontwikkelingsfase. Dat is wat in onze pakketten zit, en natuurlijk veel liefde!

Wat zit er in de pakketten?

De inhoud van onze pakketten kunnen wij helaas niet delen op de website. Ieder pakket wordt met zorg samengesteld en verschilt dan ook iedere keer weer. Het zijn in ieder geval pakketten met boeken en andersoortige geschreven tools. Omdat wij continue bezig met het verbeteren en aanpassen van onze pakketten, is het voor ons onmogelijk om u een vaste pakket te tonen. Dat voorkomt teleurstellingen bij u, maar biedt ons ook weer de kans om onze dienstverlening perfect aan te passen aan de tijd, ontwikkeling en de laatste stand van de wetenschap.