Wie zijn wij?

Wij zijn een broer, zus, zusje, zoon, dochter, maar voor alles: ouders. Ouders van een kleintje die snel groot wordt. Soms te snel. Daarnaast zijn wij ook een team van professionals, een advocaat, een ervaren psycholoog en een ervaren coach. En ook wij hebben als ouders, maar ook als professionals, net als jullie, het beste voor met onze kleintjes.

Wat is Bookiemonster?

Bookiemonster is een dienst die ouders probeert te helpen bij het ondersteunen van hun kleintje bij het 100% ontwikkelen van zijn/haar cognitieve en emotionele vaardigheden.

Onze visie in een quote: “Boeken geven geen wijsheid waar er geen wijsheid was, maar waar er wijsheid is, wordt deze door het lezen groter” – E. Hardwick.

Onze missie: Wij willen dat iedere kind toegang heeft tot en zo vroeg mogelijk kennis maakt met een pakket aan ondersteunende boeken en andere gedrukte middelen en materialen die hun cognitieve en emotionele groei ten volle ondersteunen.

Wat bieden wij aan: wij bieden op maat gemaakte ontwikkelpakketten aan met daarin gedrukte, schriftelijke, ontwikkeltools waarmee de ouders hun kinderen kunnen begeleiden in hun cognitieve en emotionele groei.

Welke leeftijden: Wij hebben pakketten voor kinderen van 0 tot 4. Dit is een zeer bewuste keuze. Momenteel vinden wij dat vanaf 4 jaar (eerste klas basisschool) kinderen in aanraking moeten komen met de (openbare) bibliotheek om zich zo verder te ontwikkelen.

Hoe pakken wij dit aan?

Wij bieden op maat gemaakte pakketten aan met daarin boeken en boekachtige gedrukte schriftelijke ontwikkeltools waarmee de ouders hun kinderen kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun cognitieve en emotionele vaardigheden. Zo zal in het eerste pakket (0-1 jaar) onder andere rekening worden gehouden met de fysieke groei van uw kind. Ieder van de pakketten varieert zo naar leeftijd en bevat boeken en andere materialen die perfect passen bij de ontwikkeling die uw kind op dat moment doormaakt. U kunt uw kind dus – samen – optimaal stimuleren in de fase van zijn/haar groei op dat moment!