Jij neemt bij ons een tijdelijke abonnement af. De bedoeling is dan ook dat je na afloop van je jaarcontract onze boeken en andere bescheiden retourneert. Wij zullen jullie tijdig informeren van het aflopen van je abonnement zodat je tijdig kan retourneren en je de borg weer terug kunt krijgen. De kosten voor het reguliere retourneren (aan het einde van je abonnement) dragen wij.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor de exacte tarievenraden wij je aan de website van je vervoerder te bekijken. Indien je gebruikt maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via mesah.holding@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe moet ik een artikel retour sturen?

1. Meld je retour aan via het contactformulier of stuur een e-mail naar mesah.holding@gmail.com.
2. Verpak je artikel in de originele staat (zoals bij ontvangst), zodat het na ontvangst opnieuw te gebruiken is.
3. Verstuur het artikel naar:

Bookiemonster VOF
Afd. Retouren
Bovenas 50
2751HG
Moerkapelle
Let op! Alleen artikelen in een nette verpakking en herbruikbare staat kunnen retour worden genomen.

Hoelang mag ik een artikel retour sturen?

Je hebt het recht je bestelling tot 2 maanden na het aflopen van je abonnement retour te sturen.

Hoeveel kost het retour sturen?

Kosten voor het retour sturen zijn voor ons. Tip! Bewaar het bonnetje van het retour sturen en de eventuele track & trace voor wanneer het pakketje onverhoopt kwijtraakt. Hiermee kan je aantonen dat je het daadwerkelijk retour hebt gestuurd.

Hoelang duurt het voordat mijn borg teruggestort wordt?

Wij zullen jouw borg binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits de producten in goede staat retour ontvangen is.

Hoe kan ik een artikel ruilen?

Wij doen niet aan ruilen. Je kunt het artikel het beste opnieuw bestellen.